Щаслива мама Галина
Україна

Шістнадцяту дитину назвали в честь лікаря, який приймав пологи

7 січня 2022, 12:16
0
0
Сподобалось?
0

Пані Галина та її чоловік Веніамін з Червонограда теж виросли у багатодітних родинах. Тож до веселого щебету та дитячих пустощів їм не звикати. Тому кожну звістку про вагітність сприймають з радістю, бо ж на те Божа воля.

– Я народилася четвертою у багато­дітній родині шахтаря. Нас було семеро в сім’ї, – розповідає Галина. – У чоловіковій родині десятеро ді­тей. Наші батьки глибоко віруючі і так виховали й нас. Ми також докла­даємо зусиль, щоб наші діти мали живе спілкування з Богом.

Нині у їхній сім’ї сім донечок та дев’ять синочків. Найстаршому, Павлу – 19. Далі йдуть 17-річна Ані­та, 16-річний Яків, 15-річна Єлизавета, 13-річна Тавіта, 12-річна Лоіда, 11-річ­ний Даниїл, 10-річний Матвій, 8-річний Веніамін, 7-річна Галина, 6-річна Євнікія, 5-річний Семен, 4-річний Рувим, 3-річ­ний Марк, 2-річна Руфіна й маленький Олежик. Старші навчаються у музичній школі. Звичайно, як і всі діти, люблять гратися на телефоні, але батьки контролюють це, бо переконані, що все має бути в міру. А смартфони купують лише тим, хто вже йде у п’ятий клас. Загалом діти дружні та навчені допомагати батькам.

– До­машні обов’язки розподіляють між со­бою самі, – усміхається мама. – Хлопці, наприклад, перед свя­тами роблять генеральне прибирання. І щосуботи вони наво­дять лад у кімнатах та на вулиці. Дівчатка більше пораються на кухні чи з одягом мені допомагають: попрасувати, порозкладати.

Найменшенького синочка, який народився у грудні, щасливі батьки вирішили назвати на честь лікаря-гінеколога.

 – Олег Данков – фахівець своєї справи, – переконана багатодітна мама. – Ми дуже ним задоволені за хороше ставлен­ня, безкорисливість, простоту. Я колись думала, що оскільки це завідувач, то непід­ступний. А він простий у спілкуванні. Гото­вий допомогти. Я у нього одинадцять разів народжувала. Завжди відповідальний, чуйний. Коли найменшенький з’явився на світ, мене терміново кесарили. Олег Данков вчасно зреагував. Лікар від Бога!

Коли маму з немовлям виписували додому, жінка усміхнулася і сказала: «До зустрічі!» Тож, можливо, Олежик не буде наймолодшим у цій сім’ї…

Наталія ВЕЧОРОВА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися