Росіяни знімуть постановочне відео від «вдячних за звільнення херсонців»
Україна

Росіяни знімуть постановочне відео від «вдячних за звільнення херсонців»

4 березня 2022, 12:03
0
-1
Сподобалось?
-1

Російські окупанти шукають нові методи дезінформувати українців і виправдати свої загарбницькі дії принаймні перед власним населенням.

В Службі безпеки України зазначають, що для цього звозять до Херсона людей із Криму, які повинні вийти на постановочний мітинг. Близько 60 – 80 кримчан вже заселили у готелі "Фрегат", інформує прес-центр СБУ.

Ймовірно, сьогодні протягом дня вони під виглядом місцевих мешканців вийдуть на провокаційну акцію на центральній площі – з російськими прапорами та "вдячністю" російським "визволителям",

– йдеться в повідомленні.

Також в СБУ є інформація, що окупанти захопили склад з одягом водної поліції. Тож на мітинг можуть вийти й переодягнені російські військовослужбовці, які у формі українських поліцейських теж "дякуватимуть" загарбникам. Такі постановки окупанти планують організувати для своїх ЗМІ.

"Такі мітинги не мають нічого спільного з реальними настроями українських громадян у Херсоні та й інших населених пунктах! Подібні акції є такою ж частиною інформаційної війни, як фейки та дезінформація" – попередили в СБУ.

У відомстві наголосили, що це Росія розв’язали війну і здійснюють геноцид у мирних містах, тому "подяка" може бути лише одна – смерть ворогам!



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися