СБУ взяла постачальників зброї для терористів на Донбасі
Україна

СБУ взяла постачальників зброї для терористів на Донбасі

4 червня 2014, 16:50
0
0
Сподобалось?
0

Cлужба безпеки України затримала безпосереднього організатора та координатора постачання з Російської Федерації зброї та боєприпасів для диверсійних та терористичних груп, що діють на території Донецької та Луганської областей.

Встановлено, що громадянин України «Г» в інтересах терористичної організації «Луганська народна республіка» 31.05.14 р., у взаємодії з представниками ГРУ РФ, російськими прикордонниками та своїми спільниками з числа сепаратистів, організував незаконний в'їзд на територію нашої держави з РФ 7 вантажівок з озброєнням та боєприпасами.

Крім постачання зброї до східних регіонів України, чоловік вербував колишніх військових та правоохоронців у Києві та інших регіонах для відправки до Донецької та Луганської областей для участі у збройних нападах на місцевих жителів та сили АТО.

Також «Г» організував виготовлення агітаційних листівок підривної спрямованості, які планував розповсюджувати у Києві. У вказаних друкованих матеріалах містились заклики від імені так званої «Київської республіки» вступати до лав терористичних організацій та чинити спротив чинній владі. Інші листівки, в яких йшлося про «криваві гроші» та «фашизм», планувалось розклеювати на банкоматах Києва.

2 червня ц.р. співробітники СБ України затримали трьох спільників «Г», які намагалися організувати постачання з Києва амуніції (бронежилети та «розгрузки» загальною вартістю близько 100 тисяч гривень) для «сепаратистів» на сході нашої держави.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися