У Луцьку вилучили наркотиків на 300 тисяч гривень
Україна

У Луцьку вилучили наркотиків на 300 тисяч гривень

2 квітня 2022, 18:31
0
0
Сподобалось?
0

Спершу поліцейські затримали 45-річного лучанина. При собі наркоділок мав дев’ять пакунків з канабісом загальною вагою понад пів кілограма. Аби не втратити речові докази, за місцем проживання провели обшук та вилучили ще 600 грамів наркотичної речовини, зіп-пакети, капсули невідомого походження.

Як зазначають в ГУНП у Волинській області, чоловік працював у складі злочинної групи. Під час подальших слідчих дій правоохоронці встановили причетність до протиправної діяльності ще трьох волинян – 23, 19 та 20 років, які виконували функції фасувальників-збувачів.

У них поліцейські вилучили півтора кілограма канабісу, готові для передачі «пакунки», електронні ваги, пристрої для подрібнення та вживання заборонених речовин, пакети для пакування.

Зловмисники збували наркотики «з рук в руки» на території міста Луцька та Луцького району. Щомісячно фігуранти реалізовували 500 доз та отримували дохід – приблизно 150 000 гривень.

Загалом вилучено близько трьох кілограмів канабісу, що за цінами «чорного ринку» становить 300 000 гривень. «Зілля» направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Наразі джерела придбання наркотиків встановлюється.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися