Збірна України яскравою перемогою провела «на відпочинок» свого воротаря
Україна

Збірна України яскравою перемогою провела «на відпочинок» свого воротаря

12 червня 2022, 02:18
0
1
Сподобалось?
1

Збірна України з футболу у другому турі Ліги націй розбила незручного себе суперника – команду Вірменії, матчі з якою синьо-жовтим завжди давалися важко.

Україна Вірменія 3:0

Голи: 1:0 Маліновський (61), 2:0 – Караваєв (77), 3:0 – Миколенко (84).

Україна: Пятов – к, Зінченко (Миколенко, 77), Матвієнко, Забарний, Караваєв, Шапаренко (Піхальонок, 70), Сидорчук (Ігнатенко, 84), Маліновський, Мудрик (Зубков, 78), Циганков, Яремчук (Довбик, 70).

Вірменія: Юрченко, Монрой, Восканян, Байрамян (Бічахчян, 55), Бабаян (Адамян, 55), Барсегян (Арутюнян, 66), Оганесян – к, Мкоян, Удо, Дашян (Малакян, 80), С. Мкртчян.

Цей матч номінально був домашнім для української збірної, але відбувся він у польському Лодзі. За підтримки численних уболівальників наша команда з перших хвилин взялася знищувати суперника, але, як це не раз бувало з вірменами, м’яч просто не йшов у ворота. Гра нагадувала усі попередні поєдинки суперників. Перша гольова атака пройшла аж на 61 хвилині. Українці розірвали лівий фланг оборони суперника, Каравав вирізав передачу на лінію штрафного майданчика, Яремчук пропустив, а Маліновський смачно зарядив у дальній кут з лівої. Подвоїв перевагу України Караваєв, який знову протис свій фланг. Вірмені остаточно розвалилися, й третій гол не забарився. Його випадково став Миколенко. Захисник вірменської збірної намагався вибити м’яч від воріт, але влучив у Віталія, й круглий зрикошетив у ворота – 3:0

За весь матч у Вірменії було аж два моменти. До того ж один із них створив українець Забарний, підступно зрізавши м’яч у власні ворота, але Пятов з цим «сюрпризом» упорався. Для 37-річного українського голкіпера у цей день було особливо важливо відіграти на нуль, адже матч з Вірменією став для нього не тільки 102, а й останнім у футболці національної збірної. Відпочивати Пятов іде з абсолютним рекордом, адже відіграв 47 «сухий» поєдинок за збірну й випередив Шовковського, який має 46 матчів без пропущених голів.

У паралельному матчі нашої групи В1 Ірландія обіграла Шотландію теж з рахунком 3:0. Збірна України лідирує у квартеті й наступний свій матч зіграє знову у Польщі проти Ірландії 14 червня о 21:45.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися