Кому впадуть на голову гроші у вересні-2023
Україна

Кому впадуть на голову гроші у вересні-2023

11 вересня 2023, 17:27
0
0
Сподобалось?
0

Про тих, на кого у вересні 2023 проллється грошовий дощ, розповідає астрологиня Людмила Булгакова.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнята будуть приємно здивовані, дізнавшись, що колишній роботодавець, із яким вони розійшлися енний час тому, незважаючи на розбіжності, що виникли між ними, вирішив повністю з ними розрахуватися і навіть виплатити так звану вихідну допомогу. Про те, на що витратити отримані кошти, представникам знака довго думати не доведеться – вони давно подумували про те, що їхній будинок – чи квартира – потребують серйозного ремонту, тепер вони зможуть його здійснити.

Лев (23.07 – 21.08)

Леви – один із небагатьох знаків зодіакального кола, які наступного місяця не знатимуть браку коштів. Гроші будуть приходити з різних боків і в достатньому обсязі, зірки також схвалюють для них позики та кредити – виплатить їх вдасться вчасно, а можливо, і достроково. Головне для представників знака – грамотно розпорядитися матеріальними ресурсами, витративши їх на справді важливі речі та проєкти, а не спустити на хай і приємні, але дрібниці.

Діва (22.08 – 23.09)

Діви у вересні – найщасливіший у фінансовому сенсі знак зодіаку: гроші вони отримають неабиякі, питання матеріальної якості – вирішуватиметьсяся легко і просто, а винагорода за роботи приходитиме вчасно, без затримок та зволікань. Тим не менш, зірки радять їм не марнувати отримані кошти, що, втім, їм невластиво, а ще краще – відкласти деяку частину отриманих грошей, створивши так звану «подушку безпеки», з нею вони й надалі почуватимуться впевнено.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися