У російського диктатора путіна була зупинка серця: повідомили подробиці
Україна

У російського диктатора путіна була зупинка серця: повідомили подробиці

23 жовтня 2023, 12:09
0
1
Сподобалось?
1

У неділю ввечері, 22 жовтня, російському диктатору путіну стало зле в одній з його резиденцій - він впав у спальні, судомно вигинався на підлозі, закотивши очі.

Лежачим на підлозі ватажка росіян знайшли співробітники його служби безпеки, які перебували на чергуванні, були викликані медики, повідомив Telegram-канал "Генерал СВР".

 "...Вчора близько 21:05 за московським часом співробітники служби безпеки... почули шум і звуки падіння, що доносилися зі спальні президента. Два співробітники Служби безпеки негайно пішли в спальню президента і побачили путіна лежачим на підлозі біля ліжка і перевернутий столик з їжею і напоями. Ймовірно, при падінні президент зачепив і обвалив на підлогу стіл і посуд...", - наголошується на каналі.

На місце прибули медики, які були на чергуванні в резиденції, - перебували в одній із сусідніх кімнат. "Лікарі провели реанімацію, попередньо з'ясувавши, що у президента зупинка серця. Допомога була надана вчасно, серце запустили, і путін прийшов до тями", - з'ясували журналісти.

За відомостями каналу, диктатора відправили в кімнату, спеціально обладнану для того, щоб в ній можна було провести реанімацію, там є новітня техніка. "Стан президента вдалося стабілізувати, він перебуває під постійним наглядом медиків", - підкреслюється у повідомленні.

Що повідомлялося про здоров'я путіна

У мережі вже протягом багатьох років поширюється інформація, що путін серйозно хворий, зокрема, йому приписували різні види раку. Водночас у Кремлі стверджували, що Путін "здоровий".

У серпні 2022 року в Головному управлінні розвідки Міноборони України повідомили, що ватажок рф хворий і фізично, і морально. Наприкінці літа поточного року ЗМІ писали, що на тлі тривалої хвороби самопочуття путіна серйозно погіршилося. У вересні політолог Валерій Соловей спрогнозував, що диктатор скоро помре.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися