Президент Казахстану два дні роздавав публічні ляпаси Росії (відео)
Політика

Президент Казахстану два дні роздавав публічні ляпаси Росії (відео)

19 червня 2022, 19:06
0
1
Сподобалось?
1

Під час Петербурзького міжнародного економічного форуму, на якому був присутній російський диктатор Володимир Путін, президент Казазстану Касим-Жомарт Токаєв зробив кілька неприємних для росіян заяв та вчинків.

Сидячи поруч з Путіним, він заявив що не визнає «ДНР» та «ЛНР», бо це квазідержави.

«Ми не визнаємо ані Тайвань, ані Косово, ані Південну Осетію, ані Абхазію. І, по всій видимості, цей принцип буде застосований щодо квазідержавних територій, якими, на наш погляд, є Луганськ і Донецьк», – додав Токаєв.

Пізніше на цьому ж формі Токаєв практично висміяв політику імпортозаміщення, яку не можливо проводити без залучення сучасних технологій. Закінчилося все тим, що казахський президент відмовився від російського ордену «Олександра Невського», який Путін придумав вручати зарубіжним політичним діячам за досягнення у розвитку багатостороннього співробітництва з РФ. Токаєв послався на те, що не хоче отримувати ні внутрішніх ні іноземних нагород, допоки перебуватиме на посаді.

Такий «феєричний» візит казахського лідера у Санкт-Петербург викликав багато емоцій у російського політикуму. Не втримався навіть президент Чечні Рамзан Кадиров, який записав відео про невдячного Токаєва.

Однак президент Казахстану не зупинився і сьогодні звинуватив росіян у брехні.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися