У Чернігові дружина заскочила чоловіка під час сексу зі своєю подругою: що вона зробила
Україна

У Чернігові дружина заскочила чоловіка під час сексу зі своєю подругою: що вона зробила

15 березня, 10:15
0
0
Сподобалось?
0

У Чернігові до 6 років та 6 місяців позбавлення волі засудили жінку, яка застукала свого чоловіка під час сексу із подругою. Після того коханці прогнали жінку — вона напала на подругу та порізала її.

Про це йдеться у вироку Новозаводського районного суду м. Чернігова.

За даними суду, 20 листопада 2023 року жінка напала на свою подругу та порізала її ножем. У потерпілої діагностували тяжке тілесне ушкодження.

На суді підозрювана провину заперечила. Вона повідомила, що ввечері прийшла до кімнати у гуртожитку, де мешкає потерпіла, та помітила, що подруга займається сексом з її чоловіком. Тоді вона стягнула жінку з ліжка і пішла геть. Чоловік натомість  залишився з коханкою. Наступного ранку її чоловік повернувся, тоді нападниця нібито пішла до вже колишньої подруги, щоб повернути їй подарунки.

Підозрювана стверджувала, що це потерпіла була агресивною, а вона не нападала на експодругу.

Потерпіла натомість визнала, що вона дійсно займалась сексом із чоловіком подруги. Нападниця після того, як їх "застукала", почала голосно кричати, проте чоловік прогнав дружину та до ранку залишився з коханкою. Наступного дня експодруга повернулась та напала на неї. Вона закрилась із жертвою у кімнаті, погрожувала їй, обзивала та порізала ножем. Наступного дня її стан погіршився і друг викликав медиків.

На суді жінка просила суворо не карати нападницю та додала, що не має до неї претензій.

Чоловік підозрюваної розповів, що дружина дійсно побачила, як він займається сексом з її подругою. Він переночував у потерпілої, а коли його дружина прийшла до експодруги, то залишив жінок. Він нібито не знав про напад на потерпілу.

На суді також свідчила сусідка потерпілої, яка сказала, що дійсно бачила, як з кімнати жінки виходила нападниця, в руках якої був ніж.

Суд проаналізував матеріали справи та визнав нападницю винною за ч.1 ст.121 КК України та засудив до 6 років позбавлення волі.

Оскільки жінка була на випробувальному терміні через інший злочин, остаточне покарання для неї суд обрав у вигляді 6 років і 6 місяців в'язниці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися