«Український танк»: історія Чемпіона Дениса Берінчика
Україна

«Український танк»: історія Чемпіона Дениса Берінчика

23 травня, 09:50
0
0
Сподобалось?
0

Він бив росіян, коли це ще не було мейнстримом, з 2014 послідовно виступає проти російської окупації, а ще безпосередньо боронив Україну на Харківському та Донецькому напрямках після повномасштабного вторгнення…

 Ми зібрали найважливіші факти, які треба знати про нашого нового чемпіона світу — боксера з Луганщини Дениса Берінчика.

Детальніше у сюжеті ШоТам!

Новий Чемпіон світу з України – все, що треба знати про боксера Дениса Берінчика! Він боєць з Луганська, який підтримує Україну з 2014 року, має псевдо “Український танк”.

На пресконференціях вмикає сирену, а на ринг виходить з шаблею в руках.

“Якщо буде повна мобілізація, я готовий йти захищати Батьківщину. Я із задоволенням під”, – казав боксер у 2014 році.

Денис із 2014 року постійно виступає проти російської окупації, що прийшло у його місто. Він народився 5 травня 1988 року в місті Сорокине на Луганщині у родині шахтаря.

Боксом захопився з дитинства, але пов’язався із поганими компаніями, брав участь у росбоях. У 2017 році Денис потрапив до СІЗО на 4 місяці. А коли вийшов, спорт допоміг змінити його життя. У 22 роки мав успіх на любительському рівні, а до професійного йшов ще 5 років. У серпні 2015 дебютував на професійному рингу та переміг бельгійця Мадні вже у 5 раунді.

У 2017 боєць завоював чемпіонський титул у легкій вазі. А вже за рік став інтернаціональним чемпіоном WBO у легкій вазі. Виходи Дениса на ринг окрема тема.

Він виїжджав на коні, з козацькою шаблею, в костюмах Супермена або Супер Маріо.І цей зелений велетень – також він. А вже після широкомасштабного вторгнення вийшов на ринг у такій формі…

“Гоцав десь на Харківщині або на Донбасі. Це моя форма особиста, це моя броня. Мої шеврони – це все моє. Мій шолом”, – каже боксер.

Денис дотримався своїх слів у 2014 році та після повномасштабного нападу росіян долучився до ТрО. Планував завершити кар’єру боксера, але побратими вмовили повернутися на ринг. Так, Денис бив росіян, коли ще не був майстром. У 2021 році в кулачному бою переміг Артема Любова.

Та Найважливіший бій стався у 2024. Він переміг мексиканця Емануеля Наваретте. Так Україна отримала свого нового чемпіона в легкій вазі!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися