Валерій Яремченко до мешканців Донбасу: «Ну що, земляки, ви раді розбомбленим містам, відсутності грошей, голодним смертям?»
Регіони

Валерій Яремченко до мешканців Донбасу: «Ну що, земляки, ви раді розбомбленим містам, відсутності грошей, голодним смертям?»

16 березня 2015, 10:15
0
1
Сподобалось?
1

Екс-наставник донецького «Шахтаря» Валерій Яремченко, який досі залишається жити у Донецьку, не приховує своїх емоцій щодо гуманітарної катастрофи в Донбасі, старт якої дало створення рік тому терористичних організацій «ДНР» і «ЛНР».

«Хочу звернутися до своїх земляків-донбасівців. Ви піддалися на провокації заїжджих ошуканців, ви з радістю сприймали створення всяких «ДНР» і «ЛНР». Ну, що, раді тепер результатом?! Раді розбомбленим містам, відсутності грошей, голодним смертям?!

А ще – раді ви тепер відсутності футболу?! Будь-якого футболу в регіоні на п'ять мільйонів душ! Усвідомлюєте, що «Шахтар» повернеться в Донецьк років через десять у кращому випадку? Усвідомлюєте, що «ДНР» і «ЛНР» ніколи не приймуть в цивілізоване футбольне суспільство? Де Абхазія, де Придністров'я, де Південна Осетія, де їх збірні, де грають їхні клуби? Так буде і в Донбасі! Час схаменутися ще є. Хоча..., можливо, все втрачено», - цитує Яремченко «Український футбол».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися