У Севастополі розігнали акцію невдоволених новою владою
Регіони

У Севастополі розігнали акцію невдоволених новою владою

16 квітня 2015, 13:29
0
0
Сподобалось?
0

У Севастополі розігнали мітинг активістів громадського руху «Захистимо Севастополь», які зібралися вчора на площі Нахімова, щоб висловити свій протест проти «беззаконня місцевої влади».

Як повідомилила Крим.Реалії одна з активісток руху, заявка на мітинг була відправлена ​​в передбаченому російським законом порядку.

«Проте за день до наміченої дати в уряді відповіли, що ніяких документів не отримували і санкції на проведення мітингу не дадуть. Жодні аргументи в уряді слухати не бажали», - повідомила активістка.

Проте, активісти зібралися на площі Нахімова. Після того, як поблизу пам'ятника зібралося близько десяти людей, до них підійшли співробітники поліції і почали вимагати припинити масовий захід.

Активісти зробили спробу провести свій мітинг, після чого поліцейські зажадали від активістів пройти в службовий автомобіль для складання протоколу про адміністративне правопорушення.

На ці вимоги активісти також відповіли відмовою, після чого кілька співробітників поліції із застосуванням фізичної сили відвели до автомобіля трьох організаторів мітингу, серед них – коордінаторов руху «Захистимо Севастополь» Василя Федорина та Олександра Карлюка.

Слід зазначити, що активісти не стали розходитися і почали пікетувати поліцейські автомобілі.

У процесі складання адміністративного протоколу Федорин відчув себе погано, йому була викликана карета швидкої допомоги, після чого він був доставлений в міську лікарню. Решту затриманих активістів відпустили після складання адміністративних протоколів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися