Фільм «По той бік миру» - про воєнні злочини, що відбувалися під час окупації Бучі
Україна

Фільм «По той бік миру» - про воєнні злочини, що відбувалися під час окупації Бучі

16 серпня 2023, 11:36
0
1
Сподобалось?
1

 «По той бік миру» - документальний фільм, створений на основі зйомок, що велися на території Бучанського району Київської області з лютого 2022 року.

Події у фільмі охоплюють період  від початку повномасштабного вторгнення, у місцях ведення бойових дій; фіксувались наслідки воєнних злочинів російської армії, карбуючи історію українського спротиву у виразних свідченнях місцевих мешканців населених пунктів, що пережили окупацію, проникливих сюжетах та обличчях героїв сучасної України.

Основна мета фільму -  засвідчити всьому світові воєнні злочини, що відбувалися під час окупації на території Бучанського району Київської області, та показати наслідки, що приніс із собою «русскій мір» на українську землю.

АВТОРИ ПРОЄКТУ: Служба зв'язків з громадськістю Командування Сил територіальної оборони Збройних Сил України при сприянні Державного підприємства «Кримський Дім».

Документування подій та свідчень, про які йдеться у стрічці, та реалізацію основного задуму фільму було здійснено командою «ТРО Медіа», яку очолює полковник Олексій Дмитрашківський, начальник служби зв’язків з громадськістю Командування Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

Матеріали, зібрані під час зйомок фільму, передані на опрацювання робочій групі щодо виконання норм міжнародного гуманітарного права та надання правових послуг Командування Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

Жоден міжнародний злочин, скоєний на території України, не залишиться безкарним, а робочі матеріали фільму можуть бути долучені у доказову базу і направлені до Міжнародного військового трибуналу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися