Одесити вимагають звільнити Ігоря Палицю через ігнорування сепаратистських проявів
Регіони

Одесити вимагають звільнити Ігоря Палицю через ігнорування сепаратистських проявів

11 травня 2015, 16:51
0
0
Сподобалось?
0

Активісти одеського Євромайдану підготували звернення до президента з вимогою звільнити голову Одеської ОДА Ігоря Палицю та начальника ГУ МВС в Одеській області Ігоря Катеринчука з займаних посад, у зв’язку з антиукраїнськими подіями в Одесі 2 та 9 травня. Про це повідомляє Координаційний центр громадських організацій та активістів одеського Євромайдану, пише «Українська правда».

«Зважаючи на складну ситуацію, що склалася в нашому регіоні, на ті наслідки до яких може призвести подальше розхитування ситуації в Одесі, вимагаємо від Гаранта Конституції звільнити Голову Одеської обласної адміністрації І. П. Палицю та очільника УМВС в Одеській області І. П. Катеринчука як посадових осіб, які безвідповідально поставилися до своїх обов’язків, проявили халатність, некомпетентність та бездіяльність, допустили розхитування ситуації в Одесі, поставили під загрозу мир та стабільність на Півдні України", йдеться у зверненні.

2 травня на Куликовому Полі при великому скупченні людей, які прийшли вшанувати пам'ять загиблих людей, проросійськими провокаторами було проголошено промови сепаратистського змісту, звучали заклики до повалення конституційного ладу, і до реваншу проросійських сил в Одесі.

Також 9 травня біля могили Невідомого матроса на Алеї Слави зібралися сотні людей, деякі - з червоними прапорами, георгіївськими стрічками і портретами Сталіна, символікою терористичних організацій.

Активісти наголошують, що в усіх перерахованих випадках спостерігалася повна бездіяльність правоохоронних органів, а замість того, щоб відреагувати на протиправні дії сепаратистів, 9 травня були затримані представники патріотичної громади, які на думку правоохоронців «накаляли ситуацію».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися