У столиці двоє хлопців спалили чоловіка
Регіони

У столиці двоє хлопців спалили чоловіка

7 травня 2021, 12:14
0
0
Сподобалось?
0

У Києві двоє хлопців заживо спалили чоловіка.

Про це інформує поліція Києва.

До правоохоронців 6 травня близько 19:30 повідомили перехожі. Вони розповіли, що на проспекті Георгія Гонгадзе необхідна допомога чоловіку, у якого горить одяг. На місце негайно прибули працівники ДСНС, лікарі та працівники поліції.

«Ми встановили, що у недобудову до 41-річного чоловіка прийшли двоє місцевих мешканців, які спочатку вчинили конфлікт, побили його, а потім облили легкозаймистою речовиною та підпалили. Від отриманих травм потерпілий, який отримав 80% опіків тіла, помер у лікарні», - зазначили у пресслужбі поліції.

Слідчі затримали правопорушників. Ними виявились уродженці Києва, 1997 та 2002 років народження, які раніше не притягувалися до кримінальної відповідальності. Свої дії затримані пояснили тим, що потерпілий начебто образив сина одного з них, через що вони вирішили помститися.

Наразі відкрили кримінальну справу за частиною другою статті 15 пункту четвертому та дванадцятому статті 115 (Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб та з особливою жорстокістю) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі готують повідомлення про підозру затриманим та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу. За скоєння тяжкого злочину фігурантам загрожує довічне позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися