Понад 2 мільйони мешканців Донбасу висловилися за приєднання до Дніпропетровщини
Регіони

Понад 2 мільйони мешканців Донбасу висловилися за приєднання до Дніпропетровщини

12 травня 2014, 08:33
0
0
Сподобалось?
0

У населених пунктах Донецької та Луганської областей у неділю відбувалось територіальне опитування громадян із питань приєднання до Дніпропетровської області.

Як повідомляє «Радіо Свобода», за попередніми даними комісії, в Луганській області в опитуванні взяли участь понад 975,6 тисяч людей, у Донецькій - 1 мільйон 467 тисяч. Керівник комісії Михайло Лисенко уточнив, що це ще неповні дані, не всі дільниці наразі відзвітували про кількість учасників.
 Як інформують у комісії, голосування відбувалось на Донеччині - в Дебальцевому, Єнакієвому, Ясинуватій, Авдіївці, Волновасі, Новоазовську, а також Луганщині - Алчевську, Стаханові, Брянці, Сіверськодонецьку, Рубіжному, Кремінній, Старобільську, Сватовому тощо. Загалом працювало понад 40 виборчих дільниць, також діяли пересувні скриньки для голосування.
Раніше в Луганській і Донецькій області близько 100 територіальних громад висловилися за приєднання до Дніпропетровщини: комісія отримала від них копії звернень до Верховної Ради України про внесення змін до відповідних нормативних актів і зміни адміністративно-територіальної підпорядкованості.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися