На Франківщині грабіжники одягнулися у камуфляж і вкрали 8 мільйонів гривень
Івано-Франківщина

На Франківщині грабіжники одягнулися у камуфляж і вкрали 8 мільйонів гривень

22 квітня, 11:38
0
0
Сподобалось?
0

На Івано-Франківщині четверо грабіжників переодягнулися у військову форму та викрали з автомобіля понад 8 мільйонів гривень. Поліцейські затримали двох з них.

Про це інформують на Facebook-сторінці поліції в області.

До поліцейських звернувся 21-річний чоловік. Він повідомив, що в одному із сіл Івано-Франківського району невідомі у військовому одязі зупинили авто та забрали гроші, які він перевозив. Готівка належала 61-річному підприємцю.

"Група осіб в камуфляжній формі зупинила автомобіль Opel Astra. Під приводом перевірки автівки вони попросили водія вийти з машини. З багажного відділення чоловіки забрали сумки з грішми", — йдеться у дописі.

Поліціянти опитали водія та проаналізували записи камер спостереження. За кілька годин вони знайшли причетних до справи. Це — четверо жителів Івано-Франківщини.

"Слідчі з'ясували, що після вчинення злочину фігуранти спалити камуфляжний одяг, а автомобіль, на якому пересувалися, втопили в Дністрі. Після цього вони переодягнулися в цивільний одяг та змінили

Наразі в околицях Івано-Франківська поліцейські затримали двох ймовірних грабіжників — 30-річного та 29-річного чоловіків. Їм повідомили підозри за 5 ст. 186 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 13 років ув'язнення. Двох інших підозрюваних поліцейські шукають.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися