На Волині затримали чоловіків, які викрадали цінне обладнання
Волинь

На Волині затримали чоловіків, які викрадали цінне обладнання

23 жовтня 2021, 10:49
0
0
Сподобалось?
0

На Волині затримали трьох зловмисників, які викрадали цінне обладнання. За крадіжки, поєднані з проникненням у приміщення, їм загрожує позбавлення волі від 3 до 6 років.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Села Облапи, Мизове, Доротище, Секунь, - саме тут орудували двоє братів з с. Секунь Ковельського району та один уродженець Київської області. Останній і зорганізував угрупування, що вчинило серію крадіжок з приміщень в згаданих населених пунктах, де зберігалось цінне обладнання Укртелекому. Також раніше він був судимий за розбій і незаконне поводження зі зброєю.

Так, у с. Мизово з приміщення автоматичної телефонної станції вони шляхом пошкодження металевої скоби на вхідних дверях викрали три багатократні координатні з’єднувачі, в яких знаходились срібні струни та обмотка з міді вагою близько 20 кілограмів. А в с. Облапи шляхом пошкодження вікна викрали значну кількість касет, акумуляторних батарей, блоків живлення, модем тощо.

Сума збитків становить близько 200 тис грн.

Викрадене частково вилучено. Також правоохоронці вилучили знаряддя злочинів, мобільні термінали, транспортний засіб зловмисників. Нині всі троє перебувають в ізоляторі тимчасового тримання, їм буде оголошена підозра за ч. 3 ст. 185 КК України, після цього обиратиметься запобіжний захід. За крадіжки з проникненням у складі групи осіб зловмисникам загрожує позбавлення волі від 3 до 6 років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися