У львівському ТЦК чоловіка били та знущались: ДБР відкрило кримінальне провадження
Львівщина

У львівському ТЦК чоловіка били та знущались: ДБР відкрило кримінальне провадження

20 вересня 2023, 14:14
0
0
Сподобалось?
0

Працівники ДБР розпочали розслідування інциденту зі знущанням над військовозобов'язаним чоловіком в одному з військкоматів на Львівщині.

В одному з телеграм-каналів з’явилося відео, на якому двоє військових знущаються з чоловіка і погрожують йому зброєю. Попередньо, подія сталась сьогодні, 19 вересня, у приміщенні Самбірського Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

На публікацію скандального відео сьогодні відреагував Львівський обласний ТЦК і СП у Facebook.

"На відео видно частину події, тож, що саме відбулося в даній ситуації і що передувало діям військовослужбовців з'ясовується. На час службової перевірки дані військовослужбовці відсторонені від виконання обов’язків до з’ясування усіх обставин", – повідомили у Львівському обласному ТЦК.

Державне бюро розслідувань також ретельно перевіряє цю справу. Наразі працівники ДБР розпочали розслідування інциденту в одному з військкоматів на Львівщині.

"Відкрито кримінальне провадження за фактом порушення статутних правил, взаємовідносин між військовослужбовцями із застосуванням зброї (ч. 3 ст. 406 КК України). Працівники ДБР на місці події встановлюють усі обставини інциденту", – повідомило ДБР на офіційному сайті.

Зазначимо, що це не перший скандал, пов’язаний з діяльністю Львівського ТЦК.

Так,  16 вересня, у Telegram-каналі "Типовий Львів" було опубліковано відео, на якому працівники ТЦК силоміць затримали призовника на зупинці громадського транспорту та почали "запихати до бусика".

"Поки це відбувається, співробітник військкомату на підвищених тонах спілкується з іншими хлопцями, які стоять на зупинці", – зазначили у телеграм-каналі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися