На Львівщині створять 50 мобільних груп для збиття БпЛА
Львівщина

На Львівщині створять 50 мобільних груп для збиття БпЛА

27 вересня 2023, 10:52
0
0
Сподобалось?
0

До 15 жовтня у Львівській області запрацюють мобільні групи для збиття «шахедів», повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, пише Media Center Ukraine, передає УНН.

"Ми зараз ведемо роботу спільно з соціально-відповідальним бізнесом, ПвК «Захід» плюс бригада тероборони для облаштування додаткових 50 мобільних груп для збиття «шахедів». До 15 жовтня допоможемо нашим військовими з 50-ма мобільними групами, які будуть повністю обладнані для збиття шахедів», – наголосив Максим Козицький.

Він зазначив, що наразі ведуться роботи щодо забезпечення станцій Укренерго, які забезпечують транзит та постачання електроенергії в області. Додаткове облаштування бігбегами, габіонами для захисту від ракет та шахедів, а також роботи щодо встановлення антидронового захисту. Подібні роботи також ведуться на основних підстанціях обленерго, що дасть змогу додатково захистити постачання електроенергії населенню.

Ворог "розтягує у часі" атаки безпілотників по цілях в Україні, щоб розрахувати удари та робити їх щоденно. Таким чином окупанти прагнуть ще й створити психологічний тиск.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися