«Через зауваження щодо російської мови»: на Львівщині чоловік влаштував стрілянину
Львівщина

«Через зауваження щодо російської мови»: на Львівщині чоловік влаштував стрілянину

28 листопада 2023, 10:20
0
0
Сподобалось?
0

На Львівщині зловмисник вистрілив зі стартового пістолета у голову чоловікові, який зробив йому зауваження щодо російської мови. Нападнику призначили три роки ув’язнення.

Про це пише видання ZAXID.net.

Як вказано у вироку суду, випадок трапився у приміщенні кафе у Червонограді. На той час 34-річний уродженець Ялти перебував у нетверезому стані та погрожував іншому відвідувачу кафе стартовим пістолетом. Обвинувачений двічі вистрелив у напрямку чоловіка. На місце викликали поліцію, яка порушила кримінальну справу за фактом хуліганства.

Обвинувачений розповів, що він зі знайомим прийшли до кафе, щоб випити. З його слів, інший відвідувач кафе в образливій формі почав обурюватись тим, що він говорив російською мовою. Тоді він дістав стартовий пістолет, націлився на чоловіка та вимагав вибачення. Нападник не пам’ятає, чи він натискав на курок.

Потерпілий у суді розповів, що зловмисник із своїм знайомим прийшли до кафе, коли воно уже завершувало роботу, чоловіки грубо розмовляли з офіціантками російською та вимагали прийняти у них замовлення. Чоловік зробив їм зауваження, на що обвинуваченимй запропонував вийти, дістав пістолет та двічі вистрелив. Один постріл він зробив біля голови потерпілого та потім вдарив його рукояткою пістолета по голові.

Чоловік прийшов до тями, коли на місце уже приїхала поліція. Потерпілого доправили до лікарні з раною вуха та забійними ранами голови.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися