На Рівненщині відбулася збройна сутичка між копачами бурштину (подробиці)
Рівненщина

На Рівненщині відбулася збройна сутичка між копачами бурштину (подробиці)

14 березня 2016, 23:41
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у передобідню пору у село Єльне Рокитнівського району з райцентру прибула група невідомих на автомобілях без номерних знаків. Всього група складалася з кількох десятків озброєних людей. Отримавши інформацію від аноніма правоохоронці спрямували до Єльного слідчо-оперативну групу. Також правоохоронці отримали інформацію про стрілянину у селі.

За даними прес-служби поліції Рівненщини, із «гості» із Рокитного мали при собі гумові кийки, дерев’яні палиці та вогнепальну зброю. Між місцевими та приїжджими стався конфлікт, який швидко переріс у сутичку, пролунали постріли. Внаслідок цього до Рокитнівської ЦРЛ доставили із кульовим пораненням правої гомілки з травматичної зброї 46-річного та 56-річного жителів Єльного односельчанина – останній отримав ушкодження правої гомілки. Ще двоє місцевих мешканців 24-х та 29-ти років отримали гематому голови. Після надання медичної допомоги у фельдшерсько-акушерському пункті їх відпустили додому.

З місця події вилучили два автомобілі «ВАЗ 2101» та «Mitsubisi Pajero» без номерних знаків, на яких приїхали підозрювані.

За інформацією з достовірних джерел, конфлікт стався через незаконний видобуток бурштину.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися