На Рівненщині грабіжників на хату тітки навів племінник
Рівненщина

На Рівненщині грабіжників на хату тітки навів племінник

7 серпня 2021, 15:35
0
0
Сподобалось?
0

У селі Кухітська Воля, що у колишньому Зарічненському районі, і через п’ять років пам’ятають це гучне пограбування. Травневої ночі четверо невідомих у балаклавах проникли у будинок багатодітної родини. 

Нелюди спочатку зв’язали скотчем руки та ноги п’ятьом дітям від 6 до 16  років, які спали у різних кімнатах. Потім зайшли до спальні подружжя. Одягли наручники сонному 45-річному господарю і, зв’язавши його 39-річну дружину, почали випитували, де гроші. Аби зберегти своє життя, подружжя одразу сказало, де лежали півтори тисячі доларів. Та розбійники цим не вдовольнилися. Вони знову і знову запитували, де гроші. Господарі мовчали. Тоді нелюди вистрелили жінці в ногу. Лише після цього їм відкрили схованку з 20 тисячами доларів.

Взявши гроші, невідомі пошкодили колеса на припаркованих у дворі сімейному автомобілі та тракторі і зникли.

Першою звільнилася матір. Вона перегризла скотч, яким були зв’язані руки. Допомогла вивільнитися дітям. Наручники, які були на чоловікові, розрубали сокирою. Жінку забрали у лікарню.

Поліцейські уже за тиждень встановили причетних до злочину. З’ясувалося, що злочинців на хату заможних поліщуків навів 21-річний племінник господині, який проживає у Волинській області. У розбої брали участь ще п’ятеро осіб з Одеської області. Частина з них поїхали назад автобусом, а решта – автомобілем. Усіх їх затримали.

Цими днями Кузнецовський міський суд виніс вирок: четверо осіб проведуть у в’язниці 10 років 6 місяців, а двоє інших фігурантів справи – 9 років 6 місяців. Також у всіх обвинувачених конфіскують майно.

Наталка СЛЮСАР


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися