«Не задекларував статки на 46 млн грн»:  військкому Рівненщини оголосили ще одну підозру
Рівненщина

«Не задекларував статки на 46 млн грн»: військкому Рівненщини оголосили ще одну підозру

27 жовтня 2023, 11:24
0
0
Сподобалось?
0

Керівнику Рівненського обласного військкомату, який у липні побив підлеглого, підозрюють ще й у тому, що він не задекларував статки на 46 млн грн.

Про це повідомила пресслужба ДБР.

Правоохоронці під час розслідування встановили, що військком володіє нерухомістю та землею вартістю понад 46,6 млн грн.

Він має будинок площею 280 кв. м на курорті «Буковель». А на сусідній ділянці посадовець займався будівництвом готелю у форматі розкішного «котеджного містечка» площею майже 500 кв. м.

Крім того, дозвілля військком проводив на власній дачі площею 316 кв. м неподалік Яремче із домашнім більярдом та ставком, у якому розводив елітні види риби, кажуть у ДБР.

За документами, все це майно належить тітці-пенсіонерці посадовця та сторонній довіреній особі. Також правоохоронці знайшли в Івано-Франківську 3 квартири загальною площею майже 200 кв. м та два гаражних приміщення, які належать посадовцю.

За однією з адрес виявили та вилучили квадрокоптер, що використовується бійцями на передовій. Його походження також буде вивчено в межах досудового розслідування.

Причетність посадовця до нерухомості підтверджують його телефонні розмови та листування, кажуть у ДБР. Йому оголосили підозру за ст. 368-5 Кримінального кодексу України. Також його підозрюють у застосуванні насильства щодо підлеглого та у грабежі.

Військкому може загрожувати до 12 років ув’язнення. Наразі він відсторонений від службових обов’язків та перебуває під вартою без можливості внесення застави.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися