Лікар з Луцька вкотре попався на сутенерстві
Волинь

Лікар з Луцька вкотре попався на сутенерстві

5 січня 2023, 14:19
0
-1
Сподобалось?
-1

55-річному жителю Луцька оголосили про підозру у сутенерстві.

Судимий уже за такий злочин чоловік, перебуваючи на іспитовому строці, продовжував підшуковувати клієнтів для двох жінок, які надавали інтимні послуги. Про це повідомили у прокуратурі Волині.

Як повідомляє Zaxid.net, мова йде про Василя Стефанюка, який раніше працював у луцькому пологовому, але після викриття звільнився в 2020 році. Відомо, що підозрюваний вже перебував на іспитовому терміні за аналогічний злочин – втягнення у заняття проституцією. Для нього це вже третя підозра за сутенерство.

Василя Стефанюка судили у вересні 2020 року. Тоді його викрили на сутенерстві та продажі амфетаміну. На той момент чоловік працював лікарем-гінекологом у луцькому пологовому будинку, але після викриття його звільнили. Під час розслідування він уклав з прокурором угоду про визнання винуватості, відтак суд призначив йому лише три роки іспитового терміну.

Втім, вже у травні 2021 року поліція вдруге викрила Василя Стефанюка на сутенерстві. Він встиг місяць пропрацювати у Цуманській райлікарні, але його одразу звільнили. Чи працював він після цього лікарем, невідомо. Наразі справу вже розглядають у суді, але вироку поки немає.

Прокурори наполягатимуть на обранні підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Сутенерство, вчинене повторно, карається позбавленням волі на строк від чотирьох до семи років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися