5-річна дівчинка блукала у лісі... цілу ніч
Тернопілля

5-річна дівчинка блукала у лісі... цілу ніч

20 жовтня 2014, 22:59
0
0
Сподобалось?
0

 

Дивовижна пригода сталася з 5-річною дівчинкою з Тернопільщини. Вона, збираючи з батьками гриби, заблукала... Дитину з села Могильниця Теребовлянського району шукали майже 19 годин. А над ранок вона сама з'явилася вдома жива і неушкоджена.

Тетянка Лиса у лісі, як своя, адже ходить з дорослими за грибами та ягодами з двох років. І тепер батьки взяли її із собою (та ще двох дітей), відправляючись возом за опеньками. Тато з дітлахами збирав і приносив гриби до воза, а мама відразу їх перебирала, тож Тетяна весь час була на виду. Але під вечір похолодало і батько, вже дозбируючи останнє відро, попросив дівчинку швидше повернутися до мами, бо потрібно було збиратися додому. Донька помаленьку пішла. Однак дорогою... згубилася.

Дві години родина прочісувала ліс, однак безрезультатно. Зрозумівши, що самі раду не дадуть, викликали правоохоронців. До пошуків зниклої Тетянки підключились всі служби: міліціонери, працівники МНС, мешканці навколишніх сіл. Понад сімсот осіб блукали безрезультатно хащами до четвертої ранку, потім зробили на кілька годин перепочинок, а вранці пошук відновили. Тим часом дитина... знайшлася сама. Вона всю добиралася додому найважчим шляхом.

Як повідомили у СЗГ УМВС України в Тернопільській області, помітила перелякану Тетянку односельчанка Софія Тернопільська. Вона вранці вийшла оглянути господарку і побачила біля поля дитину. Розпитавши, чому так рано ходить по селу сама, почула вражаючу історію про те, як 5-річна дівчинка йшла лісом, спала на травичці і замерзла в ніжки...

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися