Кругла оселя Анатолія СКОРБАЧА
Вінничина

Вінничанин звів дім за... три дні

12 лютого 2023, 17:36
0
0
Сподобалось?
0

Війна залишила без житла сотні тисяч українців. Хоч вони знайшли прихисток в різних регіонах, але свій дім – це своя фортеця. Тому неабияке обговорення в соцмережах викликало відео підприємця з Вінниці Анатолія Скорбача, який переконує, що за 72 години змайстрував незвичайну круглу оселю.

Анатолій з раннього дитинства мав золоті руки і любив працювати з деревом. Тому й майбутню професію пов’язав із будівельним бізнесом. Сам придумав та втілив у життя власну технологію швидкого зведення будинку. Її й вирішив застосувати і розповісти людям, як з нуля спорудити добротну оселю. Він не приховує, що потрібні помічники-чоловіки, які допоможуть правильно закріплювати будматеріали. А далі діло техніки.

– Я виготовив комплект будинку із сухого дерев’яного бруса для постійного та тимчасового проживання, – розповідає чоловік. – Він підходить і для дач, офісів, бань. Всього за 72 години ви матимете гарне, просторе приміщення. Зверніть увагу, що моя технологія не вимагає залучення для монтажу важкої будівельної техніки – кранів чи навантажувачів, а також облаштування важких фундаментів та наявності доступу до електромережі.

Звичайно, чимало отримав коментарів від скептиків, які допитувалися, а чим утеплити такий дім. Їм пан Анатолій пояснював, що дерево має набагато більшу теплопровідність, ніж бетон чи цегла. Згадаймо старенькі дідівські хати, збудовані з дуба й «поштукатурені» глиною. В них було тепло взимку і прохолодно літом. Щось подібне придумав і вінничанин. Правда, гроші на будматеріали доведеться викинути немалі, але ж за три дні  вже можете відзначати новосілля.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися