Волинські митники затримали контрабанду мобільних телефонів та аксесуарів на понад 3 мільйони
Волинь

Волинські митники затримали контрабанду мобільних телефонів та аксесуарів на понад 3 мільйони

6 грудня 2014, 12:25
0
0
Сподобалось?
0

Вночі в зону митного контролю по смузі руху «червоний коридор» в'їхало два автомобіля марки «Фольксваген Транспортер» з 5-ма та 4-ма пасажирами. 

До митного контролю вони задекларували наступний товар: мобільні телефони - 3039 штук, акумулятори до мобільних телефонів - 1700 штук, чохли пластмасові для мобільних телефонів - 618 штук, плівка прозора до мобільних телефонів - 18 штук.  Свій вантаж вони оцінили у 62 тисячі 886 доларів США.

Однак, під час митного огляду фахівці Волинської митниці ДФС встановили, що фактична вартість товару становить 228 тисяч  454 доларів США, що по курсу Національного Банку України дорівнює 3  мільйонам 446 тисячам гривень, інформує прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Окрім того, даний вантаж відноситься до категорії товарів, які можна ввозити в україну лише на дозвільній основі. А дозволи на переміщення даних телефонів, а також будь які документи, на дані телефони у власників вантажу були відсутні.

За даним фактом працівниками Волинської митниці ДФС складено одинадцять протоколів про порушення митних правил, мобільні телефони та аксесуари до них вилучено та передано на склад митниці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися