У Луцьку відбувся 10-й благодійний марафон «Бог багатий милосердям»
Волинь

У Луцьку відбувся 10-й благодійний марафон «Бог багатий милосердям»

18 січня 2015, 11:03
0
0
Сподобалось?
0

16 січня у залі Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка відбувся благодійний Різдвяний телемарафон «Бог багатий милосердям». Цього року доброчинна акція відбувається уже вдесяте. В її рамках відбувається збір коштів для дітей-сиріт, малозабезпечених верст населення, а цього року і для дітей, чиї батьки загинули в АТО.

Організатором марафону традиційно виступила Волинська Рада Церков за підтримки облдержадміністрації, обласної та Луцької міської рад, волинської обласної громадської організації «Товариство Червоного Хреста України» і  Волинської держтелерадіокомпанії, яка у прямому ефірі транслювала дійство. Участь у ньому взяли церковні хори всіх релігійних конфесій: УПЦ КП, Церкви адвентистів сьомого дня, Володимир-Волинської єпархії УПЦ МП, Волинської єпархії УПЦ МП, Української греко-католицької церкви, Римо-католицької церкви, Церкви християн віри євангельської - п'ятидесятників та Церкви євангельських християн-баптистів. Зі сцени лунали колядки, щедрівки й церковні піснеспіви.

У день, коли відбувався телемарафон, вдалося зібрати трохи більше 10 тисяч гривень. Але збір коштів триває. Долучитися до благодійного марафону може кожен, переказавши гроші на спеціальний рахунок:
р/р 26 04 90 00 00 00 35
МФО банку: 300023
ПАТ "Укрсоцбанк".
Код ЄДРПОУ: 02940115
Волинська обласна організація Червоного Хреста України
Призначення платежу - «на благодійний різдвяний марафон».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися