З Волині відправили гуманітарну допомогу на схід і готують новий вантаж
Волинь

З Волині відправили гуманітарну допомогу на схід і готують новий вантаж

5 лютого 2015, 13:54
0
1
Сподобалось?
1

За сприяння Волинської обласної державної адміністрації у Донецьку область відправили 20 тонн гуманітарної допомоги. До збору необхідного мешканцям Донбасу продовольства долучилися органи державної влади в районах, а саме управління агропромислового розвитку Горохівської та Рожищенської райдержадміністрацій. Підтримали ініціативу й підприємства області, зокрема ТзОВ «Лище» та ПП «Аванті» Луцького району, ТзОВ «Зоря» Ковельського району, Ковельський хлібзавод, Волиньторгхліб, ФГ «Перлина Турії» Турійського району, Ратнівський молокозавод. На Донбас відправили цукор, крупи, картоплю, борщові набори тощо.

Зберігали продукти харчування у приміщенні Волинського об’єднання церков християн віри Євангелівської «П’ятидесятники». Єпископ Михайло Близнюк повідомив, що гуманітарна допомога відправляється на Схід щотижня, тільки до початку 2015 року було відправлено близько 400 тонн такої помочі.

Завантажити продовольство до автівок допомогли працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області.

Уже розпочато збір наступної партії гуманітарної допомоги, яку, за попередніми даними, відправлять у вівторок 10 лютого.

Варто зауважити, що Волинь допомагає мешканцям східних областей не тільки продуктами харчування. Минулого тижня за сприяння Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства відправлено 40 тонн будівельних матеріалів для відновлення об’єктів інфраструктури постраждалих міст.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися