Латвійці віддали свою гуманітарну допомогу українцям
Волинь

Латвійці віддали свою гуманітарну допомогу українцям

26 лютого 2015, 10:17
0
0
Сподобалось?
0

Вчора до Луцька з Латвії прибув солідний гуманітарний вантаж медичного призначення. Тут сотні найменувань продукції. Як розповів координатор волонтерської ініціативи «Меценати для солдата» Руслан Теліпський розповів, що отримати таку цінну допомогу вдалося завдяки підтримці діаспори. Голова Конгресу українців Латвії Микола Павлюк встановив зв’язок зі шведськими благодійниками і домовився, що зібрану допомогу для Латвії відправлять в Україну, адже там вона потрібніша. До Луцька вантаж доставив Віталій Єрмальонок.

Вартість отриманої гуманітарної допомоги становить 45 тисяч євро. Вона має цільове призначення. За словами Руслана Теліпського, усе, що стосується медицини, буде доставлено у прифронтові госпіталі та лікарні. Цим займеться волинська організація Української спілки воїнів Афганістану. Відповідний договір з нею підписали волонтери.

Також Віталій Єрмальонок розповів, що днями знову повернеться у Луцьк. Цього разу привезе для госпіталів понад півсотні ходунців та крісел-каталок, у тому числі дитячих.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися