Сьогодні на передову вирушає реактивний дивізіон 14 ОМБР
Волинь

Сьогодні на передову вирушає реактивний дивізіон 14 ОМБР

27 березня 2015, 11:11
0
0
Сподобалось?
0

Напередодні відправки бійців реактивного дивізіону 14 ОМБР на Рівненському полігоні провідали волонтери Ковельського центру допомоги 51 ОМБР.

«Ми приїхали до хлопців з цінними подарунками, які вони нам замовляли. Привезли 30 аптечок НАТівського зразка (з ЦЕЛОКСОМ, ізраїльськими джгутами, турнікетами), 30 англійських польових спальних розкладушок для бліндажів, 4 планшети для арти з програмами Армії SOS, навушники для артилеристів, протизастудні і протигрипозні медикаменти та антибіотики, засоби гігієни (на загальну суму 78 000 грн). Також, прочитали бійцям «лекцію» про волонтерів і волонтерство, про користування аптечками і про те, що неможна написати», – розповідається на сторінці центру.
Принагідно бійці замовили нову передачу, яку ми волонтери вже почали збирати та передадуть безпосередньо вже на місце дислокації.
Ковельський центр допомоги 51 ОМБР висловлює щиру вдячність за допомогу у зборі переданого вантажу БФ Волонтерська Сотня Україна - Світ, @Антон Тарасов, Армії SOS, дітям 1-ї та 13-ї шкіл м.Ковеля та Люблинецької школи Ковельського р-ну, @Kirill Pilipenko, жителям Ковеля.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися