На «Луцьктепло» — новий керівник
Волинь

На «Луцьктепло» — новий керівник

3 червня 2015, 21:28
0
1
Сподобалось?
1

Cьогодні міський голова Микола Романюк представив колективу ДКП «Луцьктепло» нового директора ­– Юрія Паращія. Микола Ярославович розповів, що три місяці працював над підбором достойної кандидатури, яка не мала б родинних чи бізнесових стосунків у Луцьку. Для цього він звертався до структур, які добре обізнані з кадрами у цій сфері. Надходили пропозиції, відбувалися зустрічі з кандидатами, а на останньому етапі серед трьох кандидатур, повідомляє інформаційний відділ Луцької міської ради.

Новопризначений директор має дві вищі освіти. Закінчив Івано-Франківський державний університет нафти і газу за спеціальністю «Проектування та спорудження нафтогазопроводів і нафто газосховищ» та факультет перепідготовки кадрів Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника (кваліфікація бухгалтер-економіст). З 2001р по 2003р. працював на ДП «Західнафтогазсервіс» у Львовф на посаді інженер 3-ї категорії. 2003р.-2007р. - заступник директора ПП «Талан»  (Долина, Івано-Франківська область). 2007р-2009р - начальник управління комерційної діяльності ПАТ «Львівгаз» (Львів). З 2009 року до сьогоднішнього призначення він був начальником філії Самбірського управління експлуатації газового господарства ПАТ «Львівгаз». Міський голова зазначив, що з Юрієм Паращієм підписано контракт на один рік.

Новий директор прийшов на «Луцьктепло» у дуже непростий час. Як відомо, HAK «Нафтогаз» за борги припинила постачання газу на переважну більшість котелень підприємства. Нині з цього приводу тривають переговори. Тож Юрій Паращій серед своїх першочергових кроків назвав відновлення гарячого водопостачання у Луцьку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися