Волинь

Керувати Волинською митницею призначили людину Романа Микитюка

23 червня 2015, 10:12
1
0
Сподобалось?
0

Триває епопея з призначенням нового керівника Волинської митниці. Виконувачем обов’язків призначено Дмитра Якобчука, якого пов’язують з екс-очільником Ягодинської митниці Романом Микитюком.

Про це повідомив народний депутат Ігор Гузь.

«Мені стало відомо про призначення в.о. начальника Волинської митниці, людини, що орієнтована на екс-регіонала Романа Микитюка - Дмитра Якобчука. При керуванні митницею Микитюком він займав посаду заступника начальника митного поста «Ягодин». До сьогодні обіймав посаду головного інспектора юридичного відділу митниці.

Окремі «товариші» в Києві та Луцьку наразі банально злякалися... Але застосували такий собі вичікувальний маневр аби дочекатися поки шум навколо цієї ситуації вляжеться і вже тоді призначити самого Микитюка», – написав нардеп у «Фейсбук».

Нагадаємо, що раніше Ігор Гузь озвучив інформацію про те, що на посаду керівника Волинської митниці пропонується призначити самого Романа Микитюка. Однак після розголосу цієї інформації, у волинській громаді почало наростати невдоволення. Але Роман Микитюк тепер претендує на місце штатного радника голови Волинської облдержадміністрації. Якщо йому вдасться отримати це призначення, то у подальшому він зможе перевестися на будь-яку державну посаду без додаткової спецперевірки, у тому числі люстраційної. Наразі Роман Микитюк є ще й депутатом Волинської обласної ради, до якої потрапив за списками Партії регіонів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Глядач
    Глядач

    змініть фото... google.com у поміч!

    24 червня 2015, 01:29
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися