У Луцьку бійцям АТО роздали макарони
Волинь

У Луцьку бійцям АТО роздали макарони

30 серпня 2015, 22:31
0
1
Сподобалось?
1

У Луцьку відбулася спільна благодійна акція волонтерської ініціативи «Меценати для солдата» та партнера ТОВ «ПК Заграва», яке виробляє продукцію під торгівельною маркою «Макарелла». 50 сім’ям, чоловіки яких брали участь в АТО, організатори роздали 100 кілограмів макаронів. Щоправда, прийти на захід вийшло не у всіх включених до списку. Адже він відбувався у день роковин Іловайської трагедії. Чимало бійців пішли на жалобні заходи, але належне їм передадуть так чи інакше.

Співкоординатор волонтерської ініціативи «Меценати для солдата» Неоніла Головацька зазначила, що їхній проект не має стосунку ні до великого бізнесу, ні до політики. Живе він за рахунок дрібного та середнього бізнесу, який свого часу підтримував Євромайдан, а зараз переключився на підтримку бійців АТО.

За словами Руслана Теліпського, акції «Меценатів для солдата» носять не лише матеріальний характер, а й символічний. Це і моральна підтримка воїнів, які прийшли з війни, або сімей, які втратили годувальників.

Директор ТОВ «ПК Заграва» Наталія Ничай запевнила, що ТМ «Маркарелла» і надалі співпрацювати з волонтерською ініціативою «Меценати для солдата». Для цього щомісяця компанія виділятиме по 50 кілограмів макаронних виробів. Нині роздумують над тим, як зручно забезпечити сам процес роздачі. Також у мережі кіосків ПАТ «Теремнохліб» діятимуть сертиртифікати зі знижками на продукцію ТОВ «ПК Заграва».

До речі, окрім самих макаронів, під час акції «Меценати для солдата» презентували бійцям сертифікати на безкоштовну чоловічу стрижку у перукарні, а також формували списки для надання 20-відсоткової знижки на послуги «Хіт Таксі».

Як бачимо, волонтерська ініціатива «Меценати для солдата» не вимагає від своїх партнерів мільйонних вкладень. Водночас кожен, хто хоч трохи долучається до підтримки проекту, робить велику і дуже потрібну для суспільства справу. Адже наші Герої розуміють, що їхній подвиг таки справді був нам усім потрібен.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися