На Волині поблизу кордону затримали п’ять дивних «рибалок»
Волинь

На Волині поблизу кордону затримали п’ять дивних «рибалок»

11 вересня 2015, 16:54
1
0
Сподобалось?
0

Учора вранці прикордонники відділу «Рівне» Луцького загону затримали  на березі річки Західний Буг п’ятьох невідомих осіб, які перетнули контрольно-слідову смугу та готувались спустити на воду надувний човен. 

Затримані виявились місцевими жителями з сіл Бережці та Римачі Любомльського району. Чоловіки заповзято пояснювали, що нібито прибули порибалити, однак чомусь при собі не мали жодних знарядь лову. Чи готувались так звані «рибаки» до протиправної діяльності, наразі з’ясовується. А за порушення прикордонного режиму та спробу незаконного перетину державного кордону адміністративні матеріали направлено в суд.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • договорняк
    договорняк

    за державні мільйони (на модерації) Сьогодні 22:48 відпов зафіксуйте !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1. Луцьке ВПУ - вул. Бенделіані !!!!!!!!!!!! Див . на сайті Батов Геннадій Федорович . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Корупційні складові . !!!!!!!!!!!!!! закрити корупційні лавочки 2015-09-11, 22:22:44 Головний енергетик (почесний ,перехідний злодій)... , головний зрадник - читає "Захист Вітчизни." продажна [***] (якій постійно нехватає: помічника в ліжко то до жінки , то до коханки ; годин ...) мусить поганець лавірувати . Години вирвав , всерівно нехватає - вичитувати в належній аудиторії....- де є все від А ...до... символіки України...стратегії , тактики .. до Я... ) Головний спиртопостачальник -купив у продажного погданця години свому синку з слів батька ...з дирявим горлом ...Головний механік , головний бухгалтер , Головних... , від кореня голова , та ними безголовими хоч греблю гати . Ще добавила тьотя Ліда головного ботаніка , і курірує і видзвонює, і ходить біля нього . як біля теплого хліба ... а він постійно "тепленький" - 40*... люди що на веселє - цьоцю Ліду знают всє Якщо мужик ходить на роботу, заробляє гарні гроші ( живе на одну зарпмату, +, + п"є горілку та ще й при цьому молодиць ... водить на пиво ): - він трудоголік, а не алкоголік . Прийняти пару соток для зігріву душі є багато охочих. Даже негри ! на Ямайке за последние шиши пьют, как наши алкаши. Хто не знає цьоцю Ліду - цьоцю Ліду ( після кадрового посилення ЛВПУ головним ботаніком ) знають всє !!!

    11 вересня 2015, 22:54
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися