Луцьк шукає банк, в якому місто триматиме тимчасово вільні кошти
Волинь

Луцьк шукає банк, в якому місто триматиме тимчасово вільні кошти

2 лютого 2016, 09:05
0
0
Сподобалось?
0

Відповідно до вимог ст.16 Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 12 січня 2011 p. N6 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках» (зі змінами), згідно з п.14 рішення Луцької міської ради від 15.01.2016 № 2/101 «Про бюджет міста Луцька на 2016 рік», департамент фінансів та бюджету Луцької міської ради оголосив проведення конкурсу серед банків щодо розміщення тимчасово вільних коштів бюджету міста на депозитних рахунках у 2016 році.

У конкурсі можуть брати участь банки, філії (відділення) яких розташовані у Луцьку. При цьому статутний капітал банку має становити від 10 мільярдів гривень і більше. До уваги будуть братися пропозиції фінансових установ, у яких держава прямо чи опосередковано володіє 75 чи більше відсотками статутного капіталу або голосів. Не допускаються до участі у конкурсі банки, до яких протягом останнього року Національний банк застосовував певні обмеження. Конкурс проводиться при наявності не менше двох пропозицій банків, які прийняті до розгляду, інформує департамент фінансів та бюджету Луцької міської ради.

Переможцем конкурсу визначається банк, який за інших рівних умов запропонував найвищу процентну ставку за вкладом (депозитом) на відповідний строк.

Розкриття пропозицій відбудеться 5 лютого 2016 р. о 14-30 год. за адресою вулиця Богдана Хмельницького, 19.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися