Луцьких тепловиків погрожують відключити від газу і вже відключають від світла
Волинь

Луцьких тепловиків погрожують відключити від газу і вже відключають від світла

1 березня 2016, 21:44
0
0
Сподобалось?
0

Учора з 13:00 до 17:00 ПАТ «Волиньгаз» призупинило газопостачання котелень за адресами: вул. Ковельська, 6,  вул. Володимирська, 1, вул. Даньшина, 10.

Окрім того припинено  електропостачання  ЦТП: на вул. Богомольця, 2а,  Січова, 3,  б-рі Дружби народів, 8,  Дружби народів, 15, з 18:00 год,  вул. Ветеранів, 17,  пр-ті Соборності, 29, з 12:45 год. Обмежено електропостачання котельні за адресою вул. Карбишева, 2.

Така непроста ситуація склалася через борг  ДКП «Луцьктепло» перед ПАТ «Волиньгаз» та ПАТ «Волиньобленерго» за спожиті енергоносії.

Учора, після домовленостей між керівництвом ПАТ «Волиньгаз» та  ДКП «Луцьктепло» вдалося відновити газопостачання до трьох названих котелень.

ДКП «Луцьктепло» оприлюднило заяву, у якій просить вибачення у лучан за тимчасові незручності у зв’язку з відсутністю надання послуг від котелень та ЦТП підприємства. Своєю чергою тепловики нагадують, що населення боргує «Луцьктеплу» за гарячу воду та послуги з опалення населення боргує 49,1 мільйона гривень.

Зі свого боку адміністрація ДКП «Луцьктепло» прикладатиме  зусиль для вирішення питання з відновлення надання якісних послуг мешканцям Луцька.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися