Боржниками «Нафтогазу» займуться колектори
Актуально

Боржниками «Нафтогазу» займуться колектори

17 квітня 2023, 09:32
0
0
Сподобалось?
0

В Україні боржників за газ, котрі отримують його від дердавної компанії «Нафтогаз» обдзвонюватимуть співробітники колекторської компанії. Про це йдеться у матеріалі OBOZREVATEL.

Із травня минулого року більшість українців стали клієнтами державної компанії. Раніше «Нафтогаз» планував працювати тільки з платоспроможною і відповідальною частиною споживачів (до 30%), але після початку повномасштабної війни отримав усіх клієнтів. І тепер доводиться працювати над тим, щоб збирати борги.

Компанія «Кредит Борг Солюшнз» має виправити документи (уточнити кількість працівників) та вже фактично виграла тендер на роботу з боржниками за газ. Компанія працює під брендом Сreditdebt. На своєму сайті пропонує клієнтам шукати родичів і знайомих своїх боржників у соцмережах, організовувати «зустрічі» з боржниками. Паралельно в компанії розширяють штат: за 8-14 тисяч гривень шукають операторів, які будуть обдзвонювати клієнтів. Про пошук персональної інформації в соцмережах, погрози, зустрічі – в оголошеннях не йдеться.

Відзначимо, що майже всі волиняни також є клієнтами «Нафтогазу».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися