У луцькому садочку стартував ярмарок, на якому збирають кошти для дітей-сиріт померлого воїна
Волинь

У луцькому садочку стартував ярмарок, на якому збирають кошти для дітей-сиріт померлого воїна

3 березня 2016, 02:52
0
0
Сподобалось?
0

У луцькому садочку №16 відбувається дводенний благодійний ярмарок «Добро починається з тебе», на якому збирають кошти для дітей померлого воїна Андрія Кравчука. 10-річна Настя, 8-річний Максим, 7-річний Діма і 5-річна Аня залишилися повними сиротами. Адже їхню маму за аморальний спосіб життя позбавили батьківських прав. Нині малечею опікуються бабуся та брат Андрія Кравчука.

На відкритті заходу вихователі та діти організували для гостей невеличкий концерт. Потім, після короткого вступного слова, завідувачка закладу Валентина Федорук запросила гостей безпосередньо поярмаркувати.

Кожна група підготувала до благодійного заходу свій доробок. На столах багато речей зроблених власними руками, різного роду сувенірів. Особливо постаралися мами дітлахів та жіночий колектив дитсадка, приготувавши багато різноманітних солодощів і випічки.

Усі виручені кошти від ярмарку підуть на допомогу дітям Андрія Кравчука.

Довідково: Андрія Кравчука мобілізували влітку 2014. Старший солдат Кравчук пройшов бойове хрещення в боях з сепаратистами в Дебальцевому, в Ольховатці Донецької області. У січні-лютому 2015 року під час бойових операцій отримав кілька поранень та сильну контузію, попри те ще кілька діб перебував на передовій, допоки його з іншими пораненими вивезли з поля бою. У кінці березня 2015 року після лікування і виписки з Луцького госпіталю Андрія Кравчука відправили у свою частину – Закарпатську 128 мукачівську гірсько-піхотну бригаду, яка на той момент дислокувалась в Херсонській області, там якості інструктора він навчав молодих бійців. Згодом був переведений в свою частину в Мукачево. 25 травня 2015 року Кравчук Андрій Олександрович раптово помер в розташуванні своєї частини. В довідці про смерть було вказано 3 причини смерті, які були спричинені контузіями та пораненнями: це – гостра серцева недостатність, набряк мозку, панкреатит. До демобілізації йому залишалось менше місяця.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися