«Волинь» безславно вилетіла з кубка
Волинь

«Волинь» безславно вилетіла з кубка

6 квітня 2016, 18:42
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні луцька «Волинь» провела матч-відповідь чвертьфіналу Кубка України з луганською «Зорею». Після домашньої нічиєї 1:1 у підопічних Віталія Кварцяного ще лишалися шанси на продовження боротьби у турнірі. Але хлопнути дверима на останок луцькі футболісти не змогли, чи й не мали бажання.

«Зоря» – «Волинь» – 5:0

Голи: 1:0 – Гордієнко (22), 2:0 – Петряк (49), Караваєв (78, 87), Опанасенко (90+1).

«Зоря»: 1. Шевченко, 39. Опанасенко, 44. Чечер, 27. Ткачук, 2. Сухоцький, 5. Гордінєнко – к (11. Пауліньо, 70), 8. Танковський, 10. Ліпартія (4. Чайковський, 60), 20. Караваєв, 34. Петряк, 28. Будківський (59. Безбородько, 62).

«Волинь»: 1. Шуст, 90. Богданов, 13. Шабанов, 24. Горопевшек, 18. Логінов, 4. Кравченко – к, 15. Жуніч, 7. Герасимюк (69. Дудік, 71), 14. Польовий, 9. Мемешев (26. Никитюк, 88), 89. Козьбан (59. Деда, 46).

Вилучення: Горопевшек (41 - друге попередження), Богданов (85 - друге попередження).

Після нічиє у чемпіонаті з «Чорноморцем» головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний обіцяв справжній бій у кубку «Зорі». Однак одного бажання тренера виявилося за мало. Єдине, в що перетворили своє бажання гравці луцької команди, так це у грубість.

Перший тай пройшов у відносно рівній боротьбі. Проте номінальні господарі поля таки домінували. Свою перевагу луганчани змогли втілити у гол уже у першому таймі. Гордієнко застав зненацька Шуста, голкіпер лучан навіть не зреагував на удар гравця «Зорі».

«Волинь» ніби й намагалася переломити хід гри, але ближче до кінцівки першого тайму лучани лишилися у меншості. З 36 по 41 хвилину Міха Горопевшек встиг отримати два «гірчичника».

На жаль, спробувати зачепитися за результат у другому таймі «Волині» теж не вдалося. Уже у дебюті 45-хвилинки Петряк подвоїв перевагу «Зорі», буквально поховавши усі надії лучан на позитивний підсумок двораундового протистояння.

На повне фіаско для лучан перетворилися останні 15 хвилин матчу. «Волинь» отримала у свої ворота ще три «сухі» голи, і це при тому, що Пауліньо не реалізував 11-метровий. Догравала «Волинь» у меншості. На 85-й хвилині Богданов вирішив висловити головному арбітру невдоволення попередженням, і «випросив» друге, й, відповідно, «випросив» червону картку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися