На Волині прикордонники розшукують літак контрабандистів
Волинь

На Волині прикордонники розшукують літак контрабандистів

16 квітня 2016, 23:35
0
0
Сподобалось?
0

З учорашнього вечора прикордонники Волині розшукують малий літальний апарат, яким зловмисники переправляли цигарки до Польщі. Політ літального апарату з України до Польщі 15 квітня о 22 годині на висоті близько 1,5 км зафіксували прикордонники і відразу передали інформацію представникам протиповітряної оброни, польським колегам та взаємодіючим правоохоронним органам. За півгодини польські прикордонники підтвердили перетин кордону невідомим літальним апаратом, а за годину ціль повернулася вже до України та зникла в глибині території. З 23 до 24 години ситуація повторилася вже на іншій ділянці кордону. В цей час літальний апарат правоохоронці відстежували вже по обидва боки кордону. З українського боку до пошукових дій приєдналися співробітники Національної поліції та СБУ.

Про це повідомив радник голови Держприкордонслужби Олег Слободян.
В результаті спільних злагоджених дій о 4.15 в районі села Хворостів Любомильського району на трасі Київ-Варшава прикордонники спільно з працівниками СБУ зупинили автомобіль «Ауді-А6» польської реєстрації, в якому слідували двоє громадян України. В ході огляду автомобіля виявлено: 7 ящиків сигарет, пристрій для скидання сигарет з малого літального апарата, каністри з бензином, світлодіодні лампи, парашут, радіостанції, планшет та GPS-навігатор.
За кілька хвилин група у складі прикордонників та працівників СБУ наздогнали та затримали ще один автомобіль зі ще двома українцями. В ході огляду автомобіля виявлено: радіостанцію, мобільні телефони та костюм пілота.


Затриманих та виявлені засоби передані представникам Національної поліції. Пошук МЛА триває.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=E5TosJTQW3U


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися