Українську молодь кличуть на військово-патріотичний табір у ліси Волині
Волинь

Українську молодь кличуть на військово-патріотичний табір у ліси Волині

14 червня 2016, 20:38
0
0
Сподобалось?
0

У лісовому масиві Ківерцівського району, Волинської області відбудеться семиденний Всеукраїнський молодіжний наметовий табір «Нащадки воїнів: Легіонер та Оріяна-2016». Програма «Легіонера» включатиме підготовку за напрямком «Інструктор військово-патріотичного виховання, базовий рівень». Сюди входить фізична підготовка, тактико-спеціальна підготовка, вогнева підготовка, інженерно-саперна підготовка, медична підготовка, основи виживання, методика інструкторської діяльності в сфері ВПВ.

Таборова програма «Оріяни» включає практичні заняття з виживання, самозахисту, надання першої медичної допомоги, орієнтування, поводження зі зброєю, вивчення народних та повстанських пісень. Також під час таборування відбудеться ряд виховних заходів, лекцій, спрямованих на вирішення актуальних питань сучасності країни - здорового способу життя, становлення громадянського суспільства, історії визвольних змагань Українського народу, колективної безпеки та участі жіноцтва у ній.  

Вимоги для учасників: хлопці віком від 18 років, члени молодіжних організацій, із досвідом участі в військово-патріотичних заходах та проектах, які хочуть стати інструкторами військово-патріотичного виховання; дівчата віком від 16 років, із хорошою фізичною підготовкою.

Від учасників табору вимагається спілкуватися українською мовою, не палити, не вживати алкоголю та виконувати накази проводу табору.

Організаторами заходи виступили ГО «ВМР «Національний Альянс», «Пласт НСОУ», Тренінговий центр СРУБ при підтримці Міністерства молоді та спорту України та ВОВПО (Всеукраїнського об'єднання військово-патріотичних організацій). 18-24 липня 2016 року

Учасники табору зможуть відпрацювати свої вміння під час гри у страйкбол.

Із деталями табору «Нащадки воїнів: Легіонер та Оріяна-2016» можна ознайомитися на сайті: http://nation.org.ua/

Зголоситися он-лайн можна до 10 липня за посиланнями: «Легіонер» http://goo.gl/forms/5dJKFcDYkSKIvANi1, «Оріяна»  http://goo.gl/forms/I1bEEBjNgZjB8JCz1


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися