45 років «Лісова пісня» на сцені Ковеля
Волинь

45 років «Лісова пісня» на сцені Ковеля

8 березня 2018, 09:15
0
0
Сподобалось?
0

Один з кращих колективів Ковеля – народний аматорський ансамбль пісні і танцю «Лісова пісня» візначив своє 45-річчя,- пише сайт Ковельської міської ради.

Ансамбль створений в 1972 році. Високе звання „народний аматорський” отримав через два роки. У колективі 45 творчих особистостей, які, не шкодуючи свого вільного часу, відвідують репетиції, беруть активну участь у мистецькому житті міста. У програмі - вокально-хореографічні композиції, танці, хорові твори українських авторів і народні пісні. Колектив побував з концертами у Польщі, Югославії, Угорщині, Білорусі та Німеччині. «Лісова пісня» є лауреатом міжнародних та всеукраїнських фестивалів.
Незмінним керівником хорової групи з 1999 року є Василь Балюк, оркестр народних інструментів очолює Олексій Кіпень, а хореографічну групу віднедавна – молодий та енергійний Максим Цехончук.
«Лісова пісня» здобула чимало нагород, відзнак, а найголовніше – любов і шану глядачів. Вкотре засвідчила це переповнена зала під час ювілейного концерту«На крилах пісні зустрічаємо весну.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися