Луцька школярка-серед активістів Національної дитячої ради
Волинь

Луцька школярка-серед активістів Національної дитячої ради

6 квітня 2018, 13:30
0
0
Сподобалось?
0

Учениця Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука Марія Ваколюк взяла участь в установчих зборах Національної дитячої ради – дорадчого органу при Уповноваженому Президента України з прав дитини,- інформує управління освіти і науки Волинської ОДА.

До складу Ради увійшли лідери учнівського самоврядування та випускники інтернатних закладів з різних куточків України. У зборах взяв участь письменник, меценат і мотиваційний тренер, відомий австралійський спікер Нік Вуйчич, а також популярний український реп-виконавець Олександр Ярмак (YARMAK), співзасновник компанії «ГОУ ФРЕНДС» Євгеній Моїсеєв.

Під час зустрічі обговорено сучасну проблему – булінг та кібербулінг. «Кожна дитина має право виражати свої думки, бачення і мрії. І держава повинна враховувати їх»– говорив легендарний світовий мотиватор, неймовірна людина, історією якого захоплюються мільйони – Нік Вуйчич. Саме це, за його словами, є запорукою створення міцного та успішного суспільства – без насильства та агресії.

В рамках навчально-мотиваційного модуля, що відбувся під гаслом «Як знайти друзів та як їх утримати», лідери учнівського самоврядування мали змогу прослухати щиру та відверту розповідь про життя у школі ведучих ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Єгора Гордєєва та Нелі Шовкопляс,а також відомих зірок телесеріалу «Школа» Яніни Андрєєвої та Ірини Кудашової.

Тінейджери від заходу отримали заряд позитивних емоцій, багаж інформації, нові знайомства та також незабутні світлини.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися