Дикуни у Луцькому зоопарку: мавпам – цигарки, птахам – холодний душ
Волинь

Дикуни у Луцькому зоопарку: мавпам – цигарки, птахам – холодний душ

19 квітня 2018, 10:06
0
0
Сподобалось?
0

З настанням теплої погоди у Луцькому зоопарку в рази зросла кількість відвідувачів, проте зрозуміти мотиви походу у звіринець деяких людей дуже важко. Окремі гості вдаються до диких вчинків, які ставлять під загрозу життя тварин. Працівники зоопарку б’ють на сполох. Минулих вихідних сталося одразу кілька кричущих випадків. Хтось із відвідувачів «пригостив» мавп капуцинів цигарками. Кілька пошкоджених сигарет знайшли на території вольєру, невідомо скільки їх було і чи не їли їх тварини.

Ще один «прикольний» вчинок зафіксовано на відео. Молода дівчина, набравши з пляшки води у рот, влаштувала «душ» птахам, які, до речі, дуже стресонестійкі й можуть з переляку відмовитися від їжі.

На сторінці Луцького зоопарку у «Фейсбуку» з’явилося чергове звернення до людей, з проханням не вбивати тварин.

«Наші тварини мають достатню кількість їжі - але тієї, яка призначена лише їм. Хлібо-булочні вироби, капусту, папір, брудні-гнилі овочі-фрукти їжте, будь ласка, самі. Після кожних вихідних маємо зростання розладів травлення у тварин. Не раз бували патові ситуації, коли їх дивом виходжували. Та що там казати: минулі субота-неділя – жуйки, немита морква, гнилі яблука, печиво у левів, хліб – чи не у всіх вольєрах, учора до цього всього - цигарки у мавп-капуцинів, сьогодні на додачу – наші вхідні квитки у рисі (а вона - за подвійними гратами й огороджувальним парканом!). Вкотре просимо вас – НЕ ВБИВАЙТЕ наших тварин!», – йдеться у зверненні.

Також адміністрація звіринця просить свідомих відвідувачів стати «волонтерами» – робити зауваження дикунам.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися