Нова громадська організація у Луцьку
Волинь

Нова громадська організація у Луцьку

22 квітня 2018, 11:45
0
0
Сподобалось?
0

«Вірю, надіюся і люблю» – таку назву має нова громадська організація, що з початку цього року з’явилася у місті Луцьку.  Її заснувала жінка волинського священика УПЦ, клірика Свято-Хрестовоздвиженського собору УПЦ Луцька і голови Просвітницького відділу Волинської єпархії УПЦ протоієрея Валентина Марчука Олена Марчук, -повідомляє Волинська правда.

Як розповіла у коментарі  Олена Марчук, метою діяльності ГО «Вірю, надіюся і люблю» є саме соціальне служіння. «Що зробили ви одному з малих цих, віруючих у Мене – це Мені ви створили», – такі слова сказав якось Христос-Спаситель. Тому і пріоритетним полем діяльності цієї організації є саме допомога тим, хто цієї допомоги потребує найбільше.

Зокрема, першим таким реалізованим ГО «Вірю, надіюся, і люблю» проектом був проведений у лютому «Стрітенський бал» до участі в якому запросили дітей із особливими потребами.

Наступним проектом, як розповіла  голова ГО «Вірю, надіюся і люблю» Олена Марчук, є видання літератури для незрячих шрифтом літератури  Брайля.

«Багато проектів буде реалізовано спеціально для дітей, тому що  моя матінка завершує магастратуру за спеціальністю соціальний педагог», – додав, у коментарі «ВП» протоієрей Валентин Марчук.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися