«100 ідей для дітей» пропонують ковельські професіонали
Волинь

«100 ідей для дітей» пропонують ковельські професіонали

26 травня 2018, 17:55
0
0
Сподобалось?
0

"100 ідей для дітей" - місцевий проект, свято для юних ковельчан, що ініціюється ГО «Велика ідея». Захід відбудеться  1 червня-  у Міжнародний день захисту дітей за фінансової підтримки генеральних партнерів: меблевого центру «Інтарсіо» і Ковельської міської ради, -інформує сайт міської ради.

Мета проекту: допомогти учнівській молоді у професійному самовизначенні, сформувати усвідомлений підхід до вибору спеціальності, змінити стереотипне уявлення щодо різних ремесел.

Запрошують  усіх бажаючих долучитися до цієї важливої акції та допомогти  дітям спробувати свої сили у тій чи іншій сфері діяльності під наглядом майстрів своєї справи: від лялькаря до психолога, від гончара до полісмена. Загалом до "ярмарку ремесел" планується задіяти близько 100 професіоналів.

Учасниками можуть стати усі бажаючі, закохані в свою справу та можуть поділитися власним професійним досвідом з підростаючим поколінням. За детальною інформацією  представників ремесел  просять звертатися до організаторів проекту ГО “Велика ідея” за телефоном 0685646320 .

На дітей,  крім  «ярмарку ремесел», чекають: безпрограшна лотерея у Kids'Shop, багато приємних сюрпризів, а також можливість стати володарем одного із суперпризів від генеральних партнерів — велосипеда, гіроборда або сертифіката на встановлення брекет-систем.  

Захід триватиме з 10.30 до 13.30 на території парку ім. Лесі Українки. Розіграш суперпризів -  о 14:00. Участь у проекті-святі "100 ідей для дітей"  -  безплатна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися