Ковельські медики отримали сучасний реанімобіль від німецьких благодійників
Волинь

Ковельські медики отримали сучасний реанімобіль від німецьких благодійників

20 липня 2018, 18:10
0
0
Сподобалось?
0

Автопарк Ковельського МТМО поповнився ще одним сучасним реанімобілем, який має поліпшити якість та доступність медичної допомоги населенню міста та району.  Доставили спеціальну техніку представники Мальтійської Служби Допомоги міста Шверте, що в Німеччині. За час багаторічної співпраці це уже другий транспорт такого класу. Перший був подарований десять років тому, -повідомляє прес-служба Ковельської міської ради.

Співпраця з Мальтійською Службою Допомоги міста Шверте триває уже впродовж 25 років. За цей час ковельські медики на запрошення партнерів неодноразово побували в Німеччині. П'ятеро лікарів пройшли стажування в клініці святої Марії у Шверте.
Головний лікар МТМО Олег Самчук  розповів, що, окрім сучасного реанімобіля, колективу  незабаром слід чекати на ще один гуманітарний вантаж. Це 24 тонни матеріальних цінностей медичного призначення.
Міський голова Олег Кіндер вручив відзнаки «За благодійність» представникам Мальтійської Служби Допомоги міста Шверте. Їх керівник Вольфганг Бооз подякував за нагороди та запевнив, що співробітництво на цьому не завершиться.
 «У комплектації таких автівок є сучасні апарати штучної вентиляції легень, пульсоксиметри для вимірювання насичення крові киснем, багатоканальні електрокардіографи та дефібрилятори, сучасні медичні ноші. Одним словом, усе необхідне для транспортування важкохворих на далекі відстані»,- наголосив головний лікар Олег Самчук.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися