На Волині державі повернуто землі заказника вартістю майже 3,9 млн грн
Волинь

На Волині державі повернуто землі заказника вартістю майже 3,9 млн грн

8 серпня 2018, 17:13
0
0
Сподобалось?
0

Сільськогосподарське приватне підприємство "Амур" повернуло державі земельну ділянку водного фонду площею 9,97 га., вартістю 3,8 млн. грн. у Луцькому районі, -повідомляє прес-служба прокуратури області.

Прокурори Луцької місцевої прокуратури з'ясували, що передана підприємству в оренду земельна ділянка водного фонду розташована в межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду України -  орнітологічного заказника місцевого значення «Чаруків», а згідно з положення  ст. 51 Водного кодексу України водні об’єкти не підлягають передачі у користування на умовах оренди для рибогосподарських потреб.

Використання цієї  земельної ділянки  можливе лише для  культурно-оздоровчих, спортивних, рекреаційних та туристичних цілей.

Звернувшись до суду з позовною заявою в інтересах держави в особі Волинської обласної державної адміністрації, прокуратура наполягала на поверненні земельної ділянки державі.

Рішенням господарського суду Волинської області вимоги прокуратури задоволено в повному обсязі.  Наразі за актом прийому-передачі земельну ділянку передано Волинській ОДА.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися